Ugens børnebog: Historien om nissen

19.12.23
Den hyggeligste julehistorie skrevet af Bjarne Reuter og illustreret af uforlignelige Ursula Seeberg

’Historien om Nissen’ er en dejlig måde at komme i julestemning på. Hen over 24 kapitler følger vi Karl og især Vida, som er på juleferie hos deres farfar. Vida møder en nisse i skoven, og hun lover at hjælpe ham med at finde En støvle fuld af måneskin, en vest af edderkoppespind, en rokketand med kuldegys, en dråbe skumringslys, så han kan blive en rigtig nisse med tilladelse til at ringe med kirkeklokkerne.

Vi har tre bøger stående i serien om Karl og Vida af Bjarne Reuter og Ursula Seeberg, og en fjerde er på vej: én til hver årstid. ’Historien om Nissen’ er selvsagt vinterbogen, ’Historien om Englebassen’ foregår om efteråret, ’Historien om kongens storetå’ finder sted i sommerferien, og i den nye ’Historien om Mio i månen’ er Karl og Vida på påskeferie hos Farfar. I alle fire bøger er det Karl og Vida og deres farfar, som er hovedpersonerne, og det er ikke småting, de oplever sammen.

Historierne om Karl og Vida er fyldt med hygge, finurligheder og en lille smule magi, og er meget velegnede til oplæsning for børn fra 5 år. Og de er alle fire virkelig smukt illustreret af den altid vidunderlige Ursula Seeberg.

Anbefales varmt! 

Anbefalet af Louise

Materialer