Greve Biblioteks Podcast

Greve Biblioteks Podcast er en serie af korte lydundsendelser om kultur, events, musik og selvfølgelig - bøger

Podcast er et fantastisk medie til dig, der kan lide at lytte dig klogere
Podcast er gratis radioudsendelser, du kan høre på din smartphone eller online.
Med apps er det nemt at finde podcasts du kan lytte til og abonnere på.

På Greve Bibliotek præsenterer vi nu vores egen podcast - om kultur, events, musik og litteratur. En serie med Greve som base og verden som horisont.

Du kan hente, høre og abonnere på Greve Biblioteks Podcasts her:
Android
iOS eller brug iOS egen Podcast app til iPhone/iPad

#3 - Reformationens bøger
I anledningen af Reformationens 500-års jubilæum taler vi med Hans Michelsen, Stiftsbibliotekar i Roskilde, om reformationens betydning for udbredelsen af bogmediet.Og så afprøver vi et digt fra Inger Christensens "Det" (Gyldendal, 1969) på rulletrappen.

#2 - Lokal Realisme & Kolonifortællinger
Her i andet afsnit ser vi på malerier på Greve Museum, og taler Kolonihistorie med to forskere. Vi prøver et Haiku på rulletrappen.

#1 - Litteratur & steder
I første afsnit taler vi om geografi og hvad det kan have med litteratur at gøre, sammen med Elisabeth Skou Pedersen, Ph.d. i Litteraturhistorie. Vi tager i storcentret Waves og afprøver poesi på rulletrappen.

Litteratur:
Katrine Marie Guldager - København (2004, Gyldendal)
Morti Vizki - Digtsamling (1984, Gyldendal)
Flaneur. Fragments of a Street, Issue no. 1: Kantstrasse, Berlin - flaneur-magazine.com