Foto af romanen Rampen af Jesper Stein

Noget der ligner Rampen

08.01.21
Den nye populære roman "Rampen" af Jesper Stein har måske givet dig lyst til at læse noget lignende? Se liste over e-bøger og netlydbøger, som du kan låne hjemmefra.

Litteraturanmelder, forfatter og gymnasielærer Finn Stein Larsen forlader efter 29 års ægteskab sin kone til fordel for en elev. I hjemmet på Rampen i Risskov står reolerne gabende tomme, og den unge Jesper Stein er ladt alene tilbage med en fortvivlet, bitter og bedøvet mor, der kræver hans uforbeholdne loyalitet. Han kommer i klemme mellem forældrene og lever et dobbeltliv udadtil som den festende pigeglade dødspilot og indadtil som sjælesørger for sin mor i en relation, der er grænseoverskridende tæt.

Sådan er "Rampen" af Jesper Stein beskrevet på bagsiden af bogen.

Lige for tiden kan du dog ikke pga. corona-nedlukning af biblioteket komme til at reservere "Rampen", men herunder er alternative bud på romaner, som også omhandler "rigtige" familiers fejder og opgør med problematiske barndomme. Og dem kan du læse hjemmefra via eReolen.dk. 

Vil du hellere have fat i fysiske bøger, kan du, i nedlukningsperioden, bestille en Læsepose, som du kan hente foran biblioteket på udvalgte tidspunkter. 
Læs mere om Bestilling af Læsepose

Materialer