Bestil en læsepose

26.03.21
Lad bibliotekaren finde bøger til dig ud fra dine ønsker eller lad dig overraske.

OBS!

Læseposer skal afhentes i bibliotekets personalebetjente åbningstid.
Tryk her for at gå til åbningstider

Har du hjemkomne reserveringer, kan du hente dem uden bestilling af læsepose.

Læseposen skal hentes senest 7 dage efter besked om afhentning.

Mangler du inspiration til læsning? Skal du have bøger til dig selv eller dine børn i sommerferien? En god film? Brætspil? Noget at lytte til?

Bestil en pose fyldt med biblioteksgodter i bestillingsformularen nederst på siden og lad bibliotekaren overraske dig.

Bibliotekaren udvælger bøger ud fra dine ønsker og kriterier. Vær dog åben for, at bibliotekaren anbefaler bøger du ikke vidste du havde lyst til at læse.

Bestil materialer både til dig selv og din familie.

Online bestilling af læseposer

Du bestiller en læsepose ved at udfylde formularen i bunden af denne side.

Du kan ønske dig en pose med bøger inden for bestemte genrer eller særlige emner, men vi kan ikke garantere, at du får præcis den titel du ønsker dig.

Du vælger selv om du vil hente læseposen i Hundige, Karlslunde eller Tune.

Vi behandler din bestilling hurtigst muligt og gerne samme dag eller dagen efter.

Telefonbestilling af læseposer

Har du brug for telefonisk hjælp til at bestille bøger, kan du fra 21. april 2021 kontakte biblioteket på telefon 43 95 80 00 i tidsrummet:

Mandag - torsdag kl. 10 - 19
Fredag kl. 10 - 18
Lørdag kl. 10 - 14

Afhentning af læseposer

Når vi har modtaget din bestilling, pakker vi din pose og når den er klar, modtager du en mail (opkald, hvis telefonbestilling) fra os med et reserveringsnummer du skal medbringe. Læseposen afhentes  på det bibliotek du har valgt som afhentningssted ved reserverede bøger.

Læseposer afhentes i bibliotekets personalebetjente åbningstid.
Tryk her for at gå til åbningstider

Vi kan desværre ikke tilbyde hjemmelevering af læseposen.

Bøgerne i poserne er allerede udlånt til dig ved udlevering.

Læseposen skal hentes senest 7 dage efter besked om afhentning.

Hvem kan bestille læseposer?

Du skal være borger i Greve Kommune og oprettet som låner på Greve Bibliotek. Er du ikke det, kan du blive oprettet som låner med NEM ID.

Samtykkeerklæring

Vi har brug for dit samtykke for at håndtere din bestilling. Når du afgiver din bestilling, giver du samtidig Greve Bibliotek samtykke til at håndtere dine personoplysninger, for at vi kan låne bøgerne på dine vegne. Vi bruger ikke dine oplysninger til andet.

Bestillingsformular

OBS! Dobbelttjek, at din mail er noteret korrekt ellers modtager du ikke svar om at læseposen står klar til dig. Har du stadig ikke modtaget svar efter senest 5 arbejdsdage, så tjek dit spamfilter om svarmail skulle ligge der.
Skriv dit telefonnummer
Ønsker du andet end bøger, f.eks. film, spil eller musik, så skriv det i "Særlige ønsker" feltet.
Børnenes alder adskilt med komma. Skriv i feltet "Særlige ønsker", hvilke type bøger du vil have. Fx. Fantasy for piger, sjove bøger til drenge, billedbøger, lix-tal m.m.
Skriv forfatter, titel, emner, genrer eller lixtal. Skriv også her, hvis du ønsker andet end bøger. Skriver du ingenting, laver bibliotekaren en lykkepose til dig.
Har du også hjemkomne reserveringer, kan du skrive numre her, så lægger vi dem i læseposen sammen med dine ønsker. Har du flere numre, adskil med komma.

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.