Bestil en læsepose

07.05.20
Bestil bøger, musik, film m.m. online og afhent dem selv på Hovedbiblioteket i Hundige

Mangler du læsestof? En god film? Noget at lytte til? Nu kan du bestille en pose fyldt med biblioteksgodter.

Greve Byråd har besluttet, at personale fra Greve Bibliotek må pakke læseposer også efter begrænset genåbning den 18. maj 2020.

Selvom biblioteket i Hundige igen er åbent fra 18. maj, kan læseposen være for dig, der er særlig udsat eller blot vil minimere dit ophold på biblioteket.

Læseposerne pakkes i plastikposer. Vi har både vasket og sprittet hænderne grundigt. Vi bærer handsker og vi overholder naturligvis alle sundhedsmyndighedernes anvisninger, når vi pakker læseposerne.

Online bestilling af læseposer

Du kan bestille en pose ved at udfylde formularen i bunden af denne side.

Du kan ønske dig en pose med bøger inden for bestemte genrer eller særlige emner, men vi kan ikke garantere, at du får præcis den titel du ønsker dig.
Vi har kun mulighed for at vælge mellem bøger der står hjemme på Hovedbiblioteket i Hundige.

Der er mulighed for at bestille én pose pr. borger pr. uge.

Telefonbestilling af læseposer

Har du brug for telefonisk hjælp til at bestille bøger, kan du kontakte biblioteket på telefon 43 95 80 00 i tidsrummet:

Mandage - fredage kl. 10 - 17
Lørdag kl. 10 - 14

Afhentning af læseposer

Når vi har modtaget din bestilling, pakker vi din pose og når den er klar, modtager du en mail (opkald, hvis telefonbestilling) fra os med et reserveringsnummer du skal medbringe. Afhængigt af efterspørgslen, kan der forekomme ventetid. Læseposen afhentes ved henvendelse til personalet ved skranken på Hovedbiblioteket i Hundige.

Læseposer kan afhentes i åbningstiden:

Mandage - fredage kl. 10 - 17
Lørdage kl. 10 -14

Det er desværre ikke muligt at afhente læseposer i Tune og Karlslunde.

Vi kan ikke tilbyde hjemmelevering af læseposen.

Bøgerne i poserne er allerede udlånt til dig ved udlevering..

Hvem kan bestille læseposer?

Du skal være borger i Greve Kommune og oprettet som låner på Greve Bibliotek. Er du ikke det, kan du blive oprettet som låner med NEM ID.

Samtykkeerklæring

Vi har brug for dit samtykke for at håndtere din bestilling. Når du afgiver din bestilling, giver du samtidig Greve Bibliotek samtykke til at håndtere dine personoplysninger, for at vi kan låne bøgerne på dine vegne. Vi bruger ikke dine oplysninger til andet.

Bestillingsformular

Skriv din mailadresse
Skriv dit telefonnummer
Ønsker du andet end bøger, f.eks. film, spil eller musik, så skriv det i "Kommentarer" sidst i formularen.
Børnenes alder adskilt med komma. Skriv i feltet "Særlige ønsker", hvilke type bøger du vil have. Fx. Pegebøger, billedbøger, lix-tal m.m.
Skriv forfatter, titel, emner, genrer eller lixtal. Fx. Noget der ligner Sara Omar, slægtsromaner, fagbøger om 2. verdenskrig osv. Skriver du ingenting, laver bibliotekaren en lykkepose til dig.
Har du reserveringer stående i Hundige du ikke nåede at hente inden lukningen, så skriv reserveringsnumrene her (adskilt med komma) så får du dem med. Har du reserveringer du ikke har brug for længere, noteres det også her, men skriv så, at de ikke længere har interesse.
Skriv her, hvis du ønsker andet end bøger. Fx. musik, film, lydbøger, spil. m.m.