Bestil en læsepose

26.03.21
Bestil bøger, musik, film m.m. og afhent dem selv ved dit bibliotek

OBS!: Fra den 21. april kan du hente dine reserveringer på biblioteket i den personalebetjente åbningstid som du plejer.
Det vil sige, du ikke længere behøver at bestille læsepose for at afhente reserveringer.

Tryk her for at se hvilke retningslinjer der skal følges for at få adgang til biblioteket

Du er selvfølgelig stadig velkommen til at bestille en læsepose, hvis du vil undgå at bruge Coronapas.

Fra 21. april skal læseposer afhentes på dit biblioteks personalebetjente åbningstid.
Tryk her for at gå til åbningstider

Læseposen skal hentes senest 7 dage efter besked om afhentning.

Mangler du læsestof? En god film? Noget at lytte til? Nu kan du bestille en pose fyldt med biblioteksgodter i bestillingsformularen nederst på siden.

Læseposerne pakkes i plastikposer. Vi har både vasket og sprittet hænderne grundigt. Vi bærer handsker og vi overholder naturligvis alle sundhedsmyndighedernes anvisninger, når vi pakker læseposerne.

Online bestilling af læseposer

Du kan bestille en pose ved at udfylde formularen i bunden af denne side.

Du kan ønske dig en pose med bøger inden for bestemte genrer eller særlige emner, men vi kan ikke garantere, at du får præcis den titel du ønsker dig.

Du vælger selv om du vil hente læseposen i Hundige, Karlslunde eller Tune.

Der er mulighed for at bestille én pose pr. borger pr. uge.

Vi behandler din bestilling hurtigst muligt, men det kan tage op til 5 arbejdsdage afhængigt af efterspørgsel.

Telefonbestilling af læseposer

Har du brug for telefonisk hjælp til at bestille bøger, kan du fra 21. april 2021 kontakte biblioteket på telefon 43 95 80 00 i tidsrummet:

Mandag - torsdag kl. 10 - 19
Fredag kl. 10 - 18
Lørdag kl. 10 - 14

Afhentning af læseposer

Når vi har modtaget din bestilling, pakker vi din pose og når den er klar, modtager du en mail (opkald, hvis telefonbestilling) fra os med et reserveringsnummer du skal medbringe. Afhængigt af efterspørgslen, kan der forekomme ventetid. Læseposen afhentes i indgangspartiet ved det bibliotek du har valgt som afhentningssted.

Fra 21. april skal læseposer afhentes i bibliotekets personalebetjente åbningstid.
Tryk her for at gå til åbningstider

Vi kan desværre ikke tilbyde hjemmelevering af læseposen.

Bøgerne i poserne er allerede udlånt til dig ved udlevering.

Læseposen skal hentes senest 7 dage efter besked om afhentning.

Hvem kan bestille læseposer?

Du skal være borger i Greve Kommune og oprettet som låner på Greve Bibliotek. Er du ikke det, kan du blive oprettet som låner med NEM ID.

Samtykkeerklæring

Vi har brug for dit samtykke for at håndtere din bestilling. Når du afgiver din bestilling, giver du samtidig Greve Bibliotek samtykke til at håndtere dine personoplysninger, for at vi kan låne bøgerne på dine vegne. Vi bruger ikke dine oplysninger til andet.

Bestillingsformular

OBS! Dobbelttjek, at din mail er noteret korrekt ellers modtager du ikke svar om at læseposen står klar til dig. Har du stadig ikke modtaget svar efter senest 5 arbejdsdage, så tjek dit spamfilter om svarmail skulle ligge der.
Skriv dit telefonnummer
Skriv reserveringsnummer her. Har du flere, adskil med komma
Ønsker du andet end bøger, f.eks. film, spil eller musik, så skriv det i "Kommentarer" sidst i formularen. Udfyld ikke dette felt, hvis du blot skal hente reserveringer.
Børnenes alder adskilt med komma. Skriv i feltet "Særlige ønsker", hvilke type bøger du vil have. Fx. Pegebøger, billedbøger, lix-tal m.m.
Skriv forfatter, titel, emner, genrer eller lixtal. Skriv også her, hvis du ønsker andet end bøger. Skriver du ingenting, laver bibliotekaren en lykkepose til dig.

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.