Bestil en læsepose

28.01.21
Bestil bøger, musik, film m.m. og afhent dem selv ved dit bibliotek

Mangler du læsestof? En god film? Noget at lytte til? Nu kan du bestille en pose fyldt med biblioteksgodter i bestillingsformularen nederst på siden.

Som ved sidste nedlukning i foråret, åbner vi op for, at du kan bestille og hente en læsepose ved dit bibliotek. Denne gang har vi udvidet tilbuddet til også at gælde afhentning på Karlslunde og Tune Bibliotek.

Læseposerne pakkes i plastikposer. Vi har både vasket og sprittet hænderne grundigt. Vi bærer handsker og vi overholder naturligvis alle sundhedsmyndighedernes anvisninger, når vi pakker læseposerne.

Online bestilling af læseposer

Du kan bestille en pose ved at udfylde formularen i bunden af denne side.

Du kan ønske dig en pose med bøger inden for bestemte genrer eller særlige emner, men vi kan ikke garantere, at du får præcis den titel du ønsker dig.

Du vælger selv om du vil hente læseposen i Hundige, Karlslunde eller Tune, men vær opmærksom at de har forskellige udleveringstidspunkter.

Der er mulighed for at bestille én pose pr. borger pr. uge.

Vi behandler din bestilling hurtigst muligt, men det kan tage op til 5 arbejdsdage afhængigt af efterspørgsel.

Telefonbestilling af læseposer

Har du brug for telefonisk hjælp til at bestille bøger, kan du kontakte biblioteket på telefon 43 95 80 00 i tidsrummet:

Tirsdag og torsdag kl. 13 - 17

Afhentning af læseposer

Når vi har modtaget din bestilling, pakker vi din pose og når den er klar, modtager du en mail (opkald, hvis telefonbestilling) fra os med et reserveringsnummer du skal medbringe. Afhængigt af efterspørgslen, kan der forekomme ventetid. Læseposen afhentes i  indgangspartiet ved det bibliotek du har valgt som afhentningssted.

Læseposer kan afhentes:

Biblioteket i Hundige
Tirsdag og torsdag kl. 14 - 17

Karlslunde Bibliotek
Onsdag kl. 14 - 17

Tune Bibliotek
Onsdag kl. 14 - 17

Vi kan desværre ikke tilbyde hjemmelevering af læseposen.

Bøgerne i poserne er allerede udlånt til dig ved udlevering.

Kan jeg aflevere bøger ved afhentning?

Ja. Fra uge 7, kan du i forbindelse med af du afhenter din læsepose, aflevere de bøger du har derhjemme.

Vi kan ikke udlevere en kvittering for aflevering, da bøgerne først afleveres på et senere tidspunkt.

Der vil ikke være gebyrer på, selvom afleveringsfristen er overskredet.

Hvem kan bestille læseposer?

Du skal være borger i Greve Kommune og oprettet som låner på Greve Bibliotek. Er du ikke det, kan du blive oprettet som låner med NEM ID.

Samtykkeerklæring

Vi har brug for dit samtykke for at håndtere din bestilling. Når du afgiver din bestilling, giver du samtidig Greve Bibliotek samtykke til at håndtere dine personoplysninger, for at vi kan låne bøgerne på dine vegne. Vi bruger ikke dine oplysninger til andet.

Bestillingsformular

OBS! Dobbelttjek, at din mail er noteret korrekt ellers modtager du ikke svar om at læseposen står klar til dig. Har du stadig ikke modtaget svar efter senest 5 arbejdsdage, så tjek dit spamfilter om svarmail skulle ligge der.
Skriv dit telefonnummer
Udlevering i: Hundige - tirsdag og torsdag kl. 14 - 17. Karlslunde og Tune - onsdag kl. 14 - 17
Ønsker du andet end bøger, f.eks. film, spil eller musik, så skriv det i "Kommentarer" sidst i formularen.
Børnenes alder adskilt med komma. Skriv i feltet "Særlige ønsker", hvilke type bøger du vil have. Fx. Pegebøger, billedbøger, lix-tal m.m.
Skriv forfatter, titel, emner, genrer eller lixtal. Fx. Noget der ligner Sara Omar, slægtsromaner, fagbøger om 2. verdenskrig osv. Skriver du ingenting, laver bibliotekaren en lykkepose til dig.
Har du reserveringer stående du ikke nåede at hente inden lukningen, så skriv reserveringsnumrene her (adskilt med komma) så får du dem med. Har du reserveringer du ikke har brug for længere, noteres det også her, men skriv så, at de ikke længere har interesse.
Skriv her, hvis du ønsker andet end bøger. Fx. musik, film, lydbøger, spil. m.m.

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.