For daginstitutioner

Biblioteket samarbejder med både daginstitutioner og dagplejere omkring en lang række forskellige formidlingsstilbud.

Børneteater
Et antal gange om året inviterer vi jer og jeres børn til teater.
I kan bestille gratis billetter her på hjemmesiden.
Som en del af teateroplevelsen inviterer vi også til oplæsning og kreative værksteder, som hører sammen med teaterforestillingen.

Onsdagsfortællinger
Det store sørøverskib danner rammen, når vi sidste onsdag hver måned inviterer til onsdagsfortællinger for børn i børnehavealderen.
Efter fortællingen/oplæsningen vil der være mulighed for at blive i biblioteket og spise sin medbragte mad eller lege i et omfang der er plads til det, på den givne dag.
Ingen tilmelding - bare mød op!

Oplæsning og kreative værksteder
Med udgangspunkt i gode billedbøger tilbyder biblioteket små læse-events, der støtter op omkring arbejdet med jeres læreplanstemaer.
Se vores katalog:

Tilmelding til Sara (smm@grevebib.dk)

Kontakt
Hvis du har lyst til at få nyheder om vores tilbud til daginstitutioner så send en mail til Anne (anne@grevebib.dk).

Børneteater
Et antal gange om året inviterer vi jer og jeres børn til teater.
I kan bestille gratis billetter her på hjemmesiden.