For daginstitutioner

Biblioteket samarbejder med både daginstitutioner og dagplejere omkring en lang række forskellige formidlingsstilbud.

Banner til illustratorfestival

Kolorit - Illustratorfestival
Biblioteket planlægger en illustratorfestival i september. Festivalen har fokus på billedbøger og daginstitutioner.
Se det fine program her: PDF iconkolorit._festivalprogrammet_institutioner_2021.pdf

Børneteater
Et antal gange om året inviterer vi jer og jeres børn til teater.
I kan bestille gratis billetter her på hjemmesiden.
Som en del af teateroplevelsen inviterer vi også til oplæsning og kreative værksteder, som hører sammen med teaterforestillingen.

Onsdagsfilm (holder corona-pause)
Første onsdag i hver måned viser hovedbiblioteket film for (primært) institutioner. Der vises 3-4 små film fra Filmstriben.

Onsdagsfortællinger (holder corona-pause)
Det store sørøverskib danner rammen, når vi sidste onsdag hver måned inviterer til onsdagsfortællinger for børn i børnehavealderen.
Efter fortællingen/oplæsningen vil der være mulighed for at blive i biblioteket og spise sin medbragte mad eller lege i et omfang der er plads til det, på den givne dag.
Ingen tilmelding - bare mød op!

Bogkasser
Biblioteket tilbyder at den enkelte daginstitution kan have et bogsæt stående i institutionen. Det udskiftes hver 6. måned. Ønsker institutionen specifikke bøger kommer institutionen selv på biblioteket og låner. Her er lånetiden kun 8 uger. Skriv til Mariam på mami@greve.dk for at høre mere eller bestille bøger.

Sprogsporet
En del af den nationale fælles indsats. Den pædagogiske konsulent indkøber et antal kasser, som fordeles og bruges af institutionen i samarbejde med biblioteket. Læs mere om Sprogsporet her: https://www.sprogsporet.dk

Oplæsning og kreative værksteder
Med udgangspunkt i gode billedbøger tilbyder biblioteket små læse-events, der støtter op omkring arbejdet med jeres læreplanstemaer.
Se vores katalog:

Kontakt
Hvis du har lyst til at få nyheder om vores tilbud til daginstitutioner så send en mail til Sara (smm@grevebib.dk).