Forfatter og illustrator Karoline Stjernfelt med sin bog "I morgen bliver bedre - Kongen"

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Voksenarrangementer

Foredrag: Karoline Stjernfelt

30.09.21
- Skaberen af den prisbelønnede historiske tegneserie om trekantsdramaet mellem Kong Christian VII, Caroline Mathilde og Struensee.

Illustrator og forfatter Karoline Stjernfelt besøger Greve Bibliotek og fortæller om arbejdet med sin imponerende trilogi “I morgen bliver bedre”, der i billeder gengiver et af den danske reformations største dramaer.

I en fin blanding af billeder og ord følger vi den engelske dronning Caroline Mathilde, der i 1766 bliver gift med sin danske fætter Kong Christian VII. Caroline Mathilde beretter om sit ensomme liv bag slottets mure og sit møde med kongens tyske livlæge, Struensee, som bliver hendes redning fra ensomheden. Vi følger også den angstplagede Kong Christian, der manipuleres af sine rådgivere, og hans rørende affære med den bramfri og smukke glædespige Støvlet-Katrine.

Karoline Stjernfelt fortæller om sit arbejde som illustrator og tegneserieskaber, og om hvordan hun har researchet til “I morgen bliver bedre” og på fineste vis omskabt et stykke danmarkshistorie til billeder og ord.

I ugerne op til Karolines besøg vil der være en udstilling med de fantastiske illustrationer fra “I morgen bliver bedre” på både Greve og Tune Bibliotek.

Materialer