For alle

Fernisering - Englejægeren #0 - spilbaseret litteraturformidling

19.03.19
Du inviteres hermed til fernisering af en ny og spændende måde at formidle og skabe interesse for børne- og ungdomslitteratur.

Greve Bibliotek har i samarbejde med 7. og 9. klasserne på valgholdet “Iværksætteri og Innovation” på Mosedeskolen lavet et Escape Room, hvor litteratur formidles via spilbaserede virkemidler.

Greve Bibliotek ønskede at sætte fokus på at skabe læseglæde i øjenhøjde med de 9 -13 årige, og det blev til et samarbejde med børnebogsforfatter Jan Kjær og valgholdet på Mosedeskolen.
Jan Kjær skrev, sammen med en 5. klasse på Mosedeskolen, rammefortællingen for rummet. Den rammefortælling blev en for-fortælling til hans roman “Englejægeren”, som eleverne på valgholdet omsatte til et Escape Room, således man kan prøve fortællingen på egen krop og dermed få lyst til mere læsning.