Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
40 Kr
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Foredrag

Sådan skaber du RUM i din have

04.04.19
Går du og drømmer om hvordan din have bliver hyggeligere, mere eventyrlig og brugbar? Så kom og hør Dorthe Kvist give råd, så du kan skabe din egen fantastiske have med dens egne lokkende oplevelser og mysterier.

Med udgangspunkt i bogen – Sådan skaber du rum i din have – fortæller havedesigner Dorthe Kvist om, hvorfor man bør have rum i sin have, og hvad det kan tilføre af magi og eventyr. Det er ikke uden grund, at rum-inddeling af haven er blevet så hot. En have uden rum svarer til en bolig uden vægge, og ligesom i boligen, placerer vi ikke alle funktioner i samme rum.

Haven vil vi bruge til det hele. Vi vil spise og tage bad derude, slappe af, lave yoga, arbejde, lege, være sammen og dyrke vores egen mad – men det bliver hurtigt et rodet og trist syn, hvis man kan se det hele samtidig.

Dorthe Kvist er havedesigner, blogger, TV-vært i TV2 ”Årets dejligste have”, ”En have i gave”, ”Vores haver vores vej” m.fl. Haveekspert i Go’morgen Danmark, skribent og stylist i diverse magasiner og aviser bl.a. ”Kvistens Haveskole” i BT, foredragsholder, forfatter m.m.

Materialer