Ventelisten er åben

Forfatterforedrag: Leonora Christina Skov (UDSOLGT!)

29.11.18
Oplev Leonora Christina Skov fortælle om sin seneste roman "Den, der lever stille"

Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive den faktiske historie om sig selv og sit liv. Om at vokse op som den ensomme Christina i en familie, hvor mor endelig ikke må græde, og far endelig ikke må blive vred.
Leonora Christina Skov har skrevet flere romaner, men det folkelige gennembrug er kommet med denne seneste bog ’Den, der lever stille’.

I foredraget fortæller Leonora om den voldsomme skriveproces, når man smider fiktionens forklædninger og skriver om faktiske mennesker, om at miste det hele og finde sig selv og om at håbe på en forklaring og hige efter sin mors kærlighed langt ind i døden. Et levende og engageret foredrag krydret med oplæsning og spørgsmål fra salen.

Billetter á kr. 50 kan købes her på siden eller på biblioteket.
(Medlemmer af Greve Biblioteks læsekredse får 50% rabat)

Lyt til Greve Biblioteks Lytteklub som i denne podcast omhandler netop Leonora Christina Skovs bog i forbindelse med hendes besøg i Tune.