For alle
Find En Veninde-Café

Find en veninde-café

18.09.19
Er du lige flyttet til området? Vil du gerne udvide din omgangskreds? Mangler du en veninde eller flere? Føler du dig ensom?

Med inspiration fra Matilde Trobeck – blogger og instagrammer under navnet helsematilde.dk – afholder vi ’find en veninde’-cafe følgende onsdage på Greve Bibliotek:

18. september kl. 16-18
23. oktober kl. 16-18
13. november kl. 16-18

Vi sørger for kaffe og te og sætter nogle brætspil frem. Piger, kvinder og damer i alle aldre er velkomne. Du kan komme alene, eller I kan komme et par stykker sammen.
Der er ingen ’regler’ og ingen forpligtelser – du kan søge en veninde til cafeture, til træning, til madklub. Du kan søge en veninde at mødes med flere gange om måneden, eller du kan nøjes med at møde op til vores cafe-aftener.
Mulighederne er mange, så tag chancen og kom forbi :)

Matilde har også oprettet følgende Facebookgruppe, hvor du kan søge veninder: Find en veninde #dueraldrigalene

Der er ingen tilmelding, bare mød op.

(Det er muligt at blive siddende på biblioteket til kl. 21. Du skal dog være oprettet som bruger på biblioteket. Det kan du gøre via www.grevebib.dk med dit NemID, eller tag dit sygesikring med og bliv oprettet af personalet i den betjente åbningstid.)