Christoffer Askman Photography

Om dette arrangement

Tid
7:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For institutioner
Børne- og familiearrangementer

Udstilling - Hr. Stroganoff

01.02.22 - 01.06.22
Udstillingen er skabt over Kim Fupz Aakeson og Siri Melchiors bøger om den søde hr. Struganoff.

I serien om Hr. Struganoff kan man lærer om bogstaver, tal og modsætninger. Det er en fin serie til de mindste – og de lidt større – der introducerer begreberne på en sød og umiddelbart måde.

Udstillingen er en del af projektet Fang Fortællingen, som bygger på konceptet 10 fortællinger til 10 biblioteker. Udstillingerne turnerer landet rundt til glæde for både store og små.
I denne omgang har Greve Bibliotek besøg af Hr. Struganoff.

Hr. Struganoff er en meget venlig kok, som gerne vil servere det, gæsterne godt kan lide, i sin restaurant Hr. Struganoffs Restaurant. Men det er hårdt, når man får 28 forskellige gæster, som vil have hver sin ret, én for hvert bogstav i alfabetet. Næ, så er det nemmere at lave sig en bid natmad derhjemme, når man vågner, og maven knurrer. Men skal man tage den LILLE eller den STORE bolle, den KORTE eller den LANGE agurk eller den TYNDE eller den TYKKE pølse? Det kan også være svært! Det nemmeste er nok at lave en stor, dejlig fødselsdagskage til sig selv, når man har fødselsdag, med 1 kagebund, 2 jordbær, 3 wienerbasser … helt op til 10 vingummier, som kommer allerøverst. Mmm … Hr. Struganoff elsker kage!

Udstillingen kan ses og leges i, i børnebiblioteket i Hundige indtil 1. juni.

Med projektet FANG FORTÆLLINGEN vil børnebibliotekerne ikke bare tale om de gode historier. Det er borgerne selv, der skal på banen og mærke fortællingen. Bibliotekarerne er guiderne på rejsen i fortællingernes verden. Projektet er igangsat af Gentofte Centralbibliotek og støttet af Slots og Kulturstyrelsen og Nordea Fonden.