Kvinde der fester

Jorden rundt med Katrine Bille

12.06.21
Tag jorden rundt med Katrine Bille

Har du prøvet at rejse til Rusland, Kina, Indien, Tanzania og Australien på én dag? Nej, vel? Men det kan du opleve nu.
Find eventyrlysten frem, og tag med Katrine fra Ramasjang på en musisk opdagelsesrejse rundt om jorden, på jagten efter en den store, altædende flodhest, Bimse.
Inspireret af sin egen jordomrejse, har Katrine Bille skrevet børnebogen “Jorden rundt med Katrine”, der udgives hos forlaget Gyldendal i 2021. Udover utrolige fortællinger om pruttende pandaer, livet under vandet og Mongoliets nattehimmel, har Katrine sammen med bogen
udgivet 11 verdensomspændende sange, som hun sammen med sin guitarist og gode rejsekammerat Jakob, vil fremføre for børnene.
Glæd jer til en sjov, eventyrlig og musikalsk rejse rundt om Jorden med højtlæsning og musik.

OBS! Der skal købes billet til både børn og voksne.

Bemærk, at fotografering af arrangementet kan forekomme til brug på Facebook og hjemmeside.
Læs Greve Kommunes retningslinjer for offentliggørelse af billeder og film.
(link) https://www.greve.dk/om-kommunen/databeskyttelse/offentliggoerelse-af-billeder-og-film/