Børnebiblioteket i Greve

Sommerferieaktiviteter for børn på Greve Bibliotek

27.06.22
Vilde videnskabelige eksperimenter og krea-sjov med Lille Frø. Sommerferien er over os, og på Greve og Tune Biblioteker er der ferie-aktiviteter for børn i alle aldre. Nogle ganske gratis.

Søger I inspiration til sommerferieaktiviteter er der masser af aktiviteter at finde på både Greve og Tune Biblioteker. Voksne må selvfølelig også være med.

Slip kreativiteten løs, når der er krea-værksted med nyt tema hver uge. Hjælp for eksempel elefanten Elmer med at finde sine farver igen, eller byg en rumraket ligesom Lille Frø. Det er gratis og for børn i alle aldre.

I kan også opleve de seje forskere fra Danmarks Tekniske Universitet, når de besøger Tune Bibliotek og viser deres Science Show. Det løber af stablen den 5. juli og henvender sig til børn fra 6 år. 

Sommerbogen er en læsekonkurrence, der kører i skolernes sommerferie. Her gælder det om, at løse 3 læseudfordringer og så deltager man i konkurrencen om fede præmier. Hent dit udfordringsark på dit lokale bibliotek.

Udforsk et gammelt håndværk på Tune Bibliotek, når vi laver vores egne væve af pap, og man kan lære at væve en børnebogsfigur. Det kan være Harry Potter, Pippi, Ronja Røverdatter eller din personlige favorit. Målgruppen er fra 9 år. 

Nogle af aktiviteterne er gratis og kræver ingen tilmelding - andre kræver at man køber en billet. Læs mere under det enkelte arrangement her.