Sommeraktiviteter

Forfatterworkshop, rollespil og kreative workshops - Vær med til det hele på biblioteket i sommerferien

Forfatterworkshop med Sandra Schwartz
Biblioteket holder igen i år forfatterworkshop med forfatterspire på Greve Bibliotek. Har du en forfatterspire i maven og vil du gerne vide mere om, hvordan man kan komme i gang med at skrive gode bøger, så er denne 3-dages workshop noget for dig.
Læs mere og tilmeld dig her

Rollespil med Eventyrridderne
Vær med til denne 3 dages workshop, hvor du både får lavet dit eget gaffasværd, lærer om regler, roller og stunts og til sidst er med i et stort samlet slag, hvor du skal kæmpe for at overleve.
Læs mere og tilmeld dig her

Sy gammelt om til nyt
Tryl dit gamle tøj om til noget nyt, sjovt og brugbart. De to tøjdesignere Tibbe og Sandra tager symaskinerne med og arbejder samme med dig i fire dage om at skabe noget nyt og fantastisk ud af dine egne aflagte sager.
Læs mere og tilmeld dig her

Kreativ Sommer
Vi skal lave seje stoftryk på tasker og t-shirts, lægge flotte perledekorationer og skabe smukke smykker, mens vi hygger og snakker. Vær med til en eller flere af vores workshop. Du er garanteret at få noget kreativt med hjem.
Læs mere og tilmeld dig her

T-shirt-design
I Greve Biblioteks Makerspace kan du lave flot folietryk til tøj. Bliv klar til første skoledag med dit helt eget unikke design. Maker-bibliotekarerne Anne og Sonny står klar til at lære dig at bruge værkstedets maskiner til at få lavet netop det tryk på din t-shirt, som du gerne vil have.
Læs mere og tilmeld dig her