Sket på biblioteket

09.08.18
Måske har du bemærket, at foyerområdet på hovedbiblioteket har ændret udseende. Det er for at du kan blive endnu mere inspireret til læsning, lytning og gode oplevelser på dit bibliotek.

Vi skaber plads til inspiration
Langs væggene er der sat udstillingsreoler op, så bøger, brætspil og andet kan blive præsenteret bedst muligt.
Udstillingerne ændres løbende med spændende temaer og aktuelle emner så der altid er nyt, når du er her.

Lyt til musik fra bibliotekets grammofon som spiller lækker musik fra bibliotekets vinysamling.
Du er velkommen til at sætte en plade på!

En reol midt i rummet udstiller bøger med bibliotekarernes egne anbefalinger.

I indgangspartiet er der opslag om bibliotekets mange aktuelle arrangementer og du finder også papirudgaven af bibliotekets nyhedsbrev som udkommer hver måned og som du også kan få sendt på mail.

Hele tiden nye tiltag
Vi ændrer og skaber løbende nye tiltag i foyerområdet.
Lige nu er der stillet bord frem, så du kan spille brætspil og deltage i en brætspilskonkurrence.
I næste uge er det nok noget andet.

Kom ned på biblioteket og bliv inspireret.