Hovedbiblioteket i Hundige åbner for udlån og aflevering fra 18. maj

14.05.20
Første fase i genåbningen betyder åbent alle hverdage fra kl. 10-17 og lørdag 10 - 14. Tune og Karlslunde Bibliotek holder stadig lukket.

Direktionen i Greve Kommune har i første omgang valgt at åbne Hovedbiblioteket i Hundige med de retningslinier for biblioteker udsendt af Kulturministeriet.

Det kan du på Hovedbiblioteket

• Du kan låne og aflevere via vores selvbetjeningsmaskiner
  • Fra 26. maj kan du opholde dig på biblioteket. Vil du sidde ned og fx læse avis eller studere, så følg retningslinierne som det står beskrevet ved bordene.
  • Du kan også finde bøger på hylden - så længe du husker at holde afstand til andre
  • Du kan få kortvarig hjælp hos personalet. Ved længerevarende forespørgelser fx opgavehjælp, kan du kontakte os på telefon eller skrive en mail
  • Du kan reservere og afhente lån på reserveringshylden. Lånere tilknyttet Tune og Karlslunde kan også hente deres reserveringer her.
  • Du kan stadig benytte tilbuddet med Læseposer. Bestil læsepose

Følgende vil ikke være muligt fra den 18. maj

• Ingen adgang til at bruge computere, printe og fotokopiere.
  • Piratskibet i børnebiblioteket er lukket og al legetøj midlertidigt fjernet.
  • Vores tilbud på biblioteket som Makerspace, Advokatvagt, Lekticafé og IT-café m.m. vil også være lukkede indtil videre.
  • Ingen afholdelse af arrangementer.
  • Ingen adgang til Magasinet. Spørg personalet, hvis du mangler en bog derinde fra.
  • Ingen adgang til toilettet. Vi henviser til Waves.
  • Ingen adgang til det selvbetjente bibliotek i ydertidspunkterne.

Læs flere ofte stillede spørgsmål om genåbningen af biblioteket.

Åbningstider på Hovedbiblioteket i Hundige

Mandag - fredag kl. 10 - 17
Lørdag kl. 10 -14

Tune og Karlunde Bibliotek er indtil videre stadig lukket. Vi melder ud, så snart vi ved mere om åbning af lokalbibliotekerne.

Reserverer du bøger som Karlslunde og Tune låner, skal bøgerne afhentes på hovedbiblioteket.

Hjemlån og gebyrer

Har du har haft bøger og andet lånt på biblioteket hjemme siden siden 12. marts, kan du nu, og over en længere periode, aflevere det uden beregning.
Så du behøver ikke aflevere præcis den 18. maj.

Bestillinger og uafhentede reserveringer

Har du bestillinger/reserveringer liggende som du ikke længere har brug for, ville det være en stor hjælp for os, hvis du slettede dem under "Min side"

Uafhentede reserveringer du har fået besked om inden 12. marts, skal afhentes senest 25. maj 2020.

Åbningen af Hovebiblioteket følger de retningslinjer, som Kulturministeriet har udstedt den 22. maj 2020