Hjælp Greve Bibliotek til at blive endnu bedre!

20.03.20
Biblioteket gennemfører i marts og april en brugerundersøgelse. Kun hvis du bliver kontaktet på mail, kan du svare på undersøgelsen.

Har biblioteket de bøger, tidsskrifter, film og spil, som du har lyst til at låne? Møder du imødekommende medarbejdere? Giver biblioteket dig kulturelle input og oplevelser?

Det er noget af det, biblioteket gerne vil høre brugernes mening om i brugerundersøgelsen. Undersøgelsen er målrettet borgere over 15 år.

Brugernes input er vigtige

"Bibliometeret", som undersøgelsen hedder, tager udgangspunkt i, hvad der er af værdi for brugerne af biblioteket. Undersøgelsen kan give svar på, hvad forskellige brugergrupper, for eksempel børnefamilier, unge eller ældre, sætter pris på og hvad der skal sættes særligt fokus på, rundt omkring på de enkelte biblioteker.

Undersøgelsen er udformet af det eksterne analysefirma Moos-Bjerre A/S og vil kunne sammenlignes med tilsvarende undersøgelser i andre kommuner. Det er tanken, at undersøgelsen følges op de kommende år.

Undersøgelsen gennemføres selv om myndighederne p.t. har lukket alle landets biblioteker. Biblioteksoplevelsen i besvarelsen skal derfor ses ud fra den normale benyttelse.

Vind et gavekort

Det tager cirka 7-10 minutter at udfylde skemaet. Du kan deltage anonymt eller vælge at sætte navn på og deltage i lodtrækning om biografbilletter.