Forårets arrangementer

09.01.19
Glæd dig til et forår med mange spændende arrangementer på biblioteket.

Forårets kalender er ved at være klar. Og der lægges op til mange forskellige arrangementer for både børn og voksne.

For voksne lægger vi ud med Liselotte Wiemer, som vil fortælle om sæsonens bøger.
Senere kan man blive klogere på forholdet mellem USA og Rusland, når Jens Worning, udenrigskommentator på Kristeligt Dagblad, og Philip Chr. Ulrich, udenrigsredaktør på netmediet Kongressen.com, kommer til Karlslunde og fortæller om det problematiske forhold.
Nostalgien kan plejes med et både sjovt og eftertænksomt koncertforedrag om Gasolin, hvor Thomas Ulrik Larsen selv spiller udpluk fra Gas-sangbogen - eller hør forfatteren Jens Andersen som er højaktuel med biografien "Mine unge år" om Kim Larsen, når han gæster Tune Bibliotek.
Det vil også være muligt at høre om hackergruppen Anonymous og deres vej fra en anarkistisk internet-kultur til koordinerede hacking-angreb og politisk ikonstatus.

Børnene kan glæde sig til børneteater - for eksempel gæster både Lille Frø og Spørge Jørgen biblioteket. Vi viser stadig onsdagsfilm 1. onsdag i måneden og vi glæder os allerede til den store fastelavnsfest for de mindste.

Der bookes løbende flere arrangementer for alle aldre og de kan med det samme ses her: www.grevebibliotek.dk/arrangementer

Man kan også abonnere på bibliotekets nyhedsbrev, som udgives en gang om måneden. Her vil den kommende måneds arrangementer præsenteres. Tilmelding til nyhedsbrevet sker her: www.grevebibliotek.dk/bibliotekets-nyhedsbrev