Få nyheder og inspiration fra biblioteket direkte i din indbakke

04.11.19
Husk at tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev, så du er ajour med hvad der sker på biblioteket.

Hver måned skriver vi om vores arrangementer og du får inspiration til læsning og hvad biblioteket ellers tilbyder sendt direkte til din indbakke.

I november måneds nyhedsbrev kan du bl.a. læse om foredrag med Karen Fastrup på Karlslunde Bibliotek eller om nystartet slægtsforskningscafé på Greve Bibliotek.

Du kan blive klogere på dit barns digitale verden, få et spændende indblik i overvågning i foredraget om Snowden og masseovervågning eller hygge dig i selskab med Talking Heads i koncertfilmen Stop Making Sense.

Børnene kan møde Marianne Iben Hansen på Karlslunde Bibliotek eller høre løgnhistorier med Carl Quist Møller på Tune Bibliotek

Alle kan synge med, når Hundige Koret synger julen ind Greve Bibliotek.

Og meget mere.

Du finder også nyhedsbrevet i trykt form på dit bibliotek.

Tilmeld dig her og vær klar, når nyhedsbrevet for december udkommer ca. midt i november.