Efterårsferie på biblioteket

10.10.18
Efterårsferien er lige rundt om hjørnet og på biblioteket har vi masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle!

Det starter allerede lørdag 13. oktober kl. 10 på Tune Bibliotek, hvor familier kan opleve vaskeægte superkryb. Anders Kofoed, kendt som TV2s dyreekspert, fortæller om utrolige SUPERKRYB med ægte superkræfter! Til dette arrangement skal man købe billet á 20 kr.

Samme dag kan de lidt større børn lære at lave deres eget computerspil i programmet Scratch. Det foregår på Hovedbiblioteket kl. 10-14. Børnene kan her lære at kode scripts (små programmer) og få oplevelsen af at være medskabere frem for brugere af computere.

Fra mandag til torsdag er der mulighed for at melde sig til ”Selvværdsboost – mest for piger”. Her vil TeenageMentor, Amy Doherty, hjælpe med gode råd, strategier og øvelser, som kan hjælpe især teenagepigerne, med at blive sikre på deres egen person og måske komme ud af deres comfortzone. Man melder sig til 4 fortløbende workshops som alle er gratis.

I bibliotekets Makerspace er der også flere ting på programmet. Tirsdag kan du lære at 3D printe og torsdag kan du lave seje badges. Begge arrangementer er gratis.

Sidst, men ikke mindst, kan du komme med biblioteket til fantasymesse på Herlufsholm. Vi kører i samlet flok til Herlufsholm, hvor vi vil mæske os i alverdens fantasy-litteratur og forfattere. Vi kører fra Greve kl. 9 og er tilbage cirka 17.30. Det koster 75 kroner at deltage.

Alle arrangementer kræver at man bestiller en billet. Det kan gøres her: Efterårsferie på biblioteket