Det kan du på Hovedbiblioteket i Hundige

14.05.20
Der er åbent alle hverdage fra kl. 10 - 17 og lørdag 10 - 14. Fra mandag den 29. juni har vi også åbent for selvbetjening 7 - 21

Hovedbiblioteket i Hundige er åbent med de retningslinier for biblioteker udsendt af Kulturministeriet.

Det kan du på Hovedbiblioteket

• Du kan benytte det selvbetjente bibliotek hverdage fra kl 7 - 21 og weekend kl. 7 - 17.
  • Du kan låne og aflevere via vores selvbetjeningsmaskiner.
  • Bruge computer, scanne, printe og fotokopiere, forudsat at du overholder vores retningslinjer. Vi har kun adgang til få PC'er, så vi henstiller til hurtige opslag og begrænset ophold.
  • Vil du sidde ned og fx læse avis eller studere, så følg retningslinierne som det står beskrevet ved bordene.
  • Du kan også finde bøger på hylden - så længe du husker at holde afstand til andre
  • Du kan få kortvarig hjælp hos personalet. Ved længerevarende forespørgelser fx opgavehjælp, kan du kontakte os på telefon eller skrive en mail
  • Du kan reservere og afhente lån på reserveringshylden.
  • Du kan benytte advokatvagten tirsdage kl. 16 - 17 på Greve Bibliotek. (Dog ikke i skolesommerferien) Læs mere om advokatvagten

Følgende er endnu ikke muligt

• Piratskibet i børnebiblioteket er lukket og al legetøj midlertidigt fjernet.
  • Vores tilbud på biblioteket som Makerspace, Lekticafé og IT-café m.m. vil også være lukkede indtil videre.

Læs flere ofte stillede spørgsmål om genåbningen af biblioteket.

Åbningstider på Hovedbiblioteket i Hundige

Mandag - fredag kl. 10 - 17
Lørdag kl. 10 -14

Læs om åbningen af lokalbibliotekerne her

Hjemlån og gebyrer

Har du har haft bøger og andet lånt på biblioteket hjemme siden siden 12. marts, kan du nu, og over en længere periode, aflevere det uden beregning.
Disse bøger kan afleveres uden gebyr inden 1. juli 2020. Læs nyhed om aflevering af bøger lånt før den 12. marts

Bestillinger og uafhentede reserveringer

Har du bestillinger/reserveringer liggende som du ikke længere har brug for, ville det være en stor hjælp for os, hvis du slettede dem under "Min side"

Uafhentede reserveringer du har fået besked om inden 12. marts, skulle afhentes senest 25. maj 2020.

Åbningen af Hovebiblioteket følger de retningslinjer, som Kulturministeriet har udstedt den 22. juni 2020