Biblo.dk - online fællesskab for børn

Skriv anmeldelser, lån bøger, lav dine egne grupper og deltag i Sommerbogen

Børn under 14 år kan dele deres interesser med hinanden i online åbne grupper.

Grupperne kan handle om alt, du har lyst til. Hver gruppe handler om noget specielt, som man diskuterer i den gruppe.
Er du måske Harry Potter-fan, elsker du kæledyr, bygger du de sejeste ting i MineCraft? Del dine interesser med andre børn i hele landet.

Vil du diskutere noget andet, kan du enten finde en gruppe, der passer, lave din egen gruppe eller spørge i gruppen "Spørg Biblo".

Du skal blot logge dig ind med dit Unilogin, så kan du skrive, uploade og deltage i konkurrencer på Biblo.dk
Du kan også låne bøger, film og spil - ligesom på dit eget bibliotek.

Vær med i Sommerbogen 2019 og deltag i konkurrencen om at tømme en boghandel eller vinde et trick-løbehjul.
Log dig ind på Biblo.dk, skriv tre anmeldelser af bøger, du har læst og vis dit læsebevis på Greve Bibliotek, så får du en gratis bog med hjem og er med i konkurrencen.

Besøg BIBLO