Bibliotekerne i Greve holder lukket

26.03.20
På grund af Corona-virus holder Greve Bibliotek samt de to lokalbiblioteker i Karlslunde og Tune foreløbigt lukket til og med mandag den 13. april. Det gælder også for den selvbetjente åbningstid.

Hvad betyder det for mig?

• Det er ikke muligt at reservere, aflevere eller låne bøger og andre materialer i perioden.
  • Det er ikke muligt at benytte bibliotekrummet herunder også IT-lokalet og studiepladser.
  • Du kan ikke lukke dig ind via sundhedskort.
  • Der vil ikke komme reserverede bøger hjem.
  • Evt. gebyrer vil naturligvis eftergives. Vi forsøger at nulstille gebyrer automatisk, men oplever du at få gebyrer anbefaler vi at du kontakter os på greve@grevebib.dk efter lukkeperioden.
  • Alle arrangementer er aflyst i marts og april måned.
  • Har du betalingsbillet til et af vores arrangementer får du naturligvis refunderet billetprisen. I de tilfælde arrangementet får ny dato har du naturligvis mulighed for i stedet at benytte billetten til den nye dato. Du får besked via mail eller sms ang. refusion, hvis du ikke hører fra os opfordrer vi til at du kontakter os, gerne på mail: greve@grevebib.dk.
  • Det er stadig muligt at benytte vores online-tilbud.
  • Fik du ikke svar på dit spørgsmål? - Se vores liste med Ofte stillede spørgsmål

Brug biblioteket online

Husk at biblioteket også er online. Så du kan i høj grad stadig bruge biblioteket, selvom det fysiske bibliotek er lukket.
Find inspiration til læsning i ebøger og lydbøger og anden underholdning på:
Mest for børn
Mest for voksne
Mest for unge & studerende
eBiblioteket

Biblioteket app'en

På vores hjemmeside og ved brug af app’en Biblioteket kan du let forny bøger, læse nyheder fra biblioteket, finde inspiration til læsning m.m.

eReolen - ebøger og lydbøger

Du kan hente eBøger og lydbøger på eReolen. Særligt for børn og unge på eReolen GO! og e- og lydbøger på engelsk på eReolen Global

Har du f.eks brug for en tænkepause? - Bliv klogere, også på dig selv, med disse korte indføringer til alt, i serien Tænkerpauser fra Aarhus Universitet.

eReolen GO!

Ebøger og lydbøger målrettet børn. Skoleelever i Greve Kommune kan logge på med UNI-log in for ubegrænset brug.

Lige nu anbefaler eReolen GO!

eReolen Global - ebøger og lydbøger på engelsk

Du kan streame film på Filmstriben.dk.

Vi vil løbende opdatere hjemmesiden her for seneste nyt og du kan følge os på Facebook. Tilmeld dig Bibliotekets nyhedsbrev og få løbende inspiration til læsning og andre af bibliotekets mange tilbud du med fordel kan bruge, mens biblioteket er lukket.