7 super seje sommerbøger til sommerpiger

De her syv bøger skal du bare læse i sommerheden.

Sommer. Forelskelse. Veninder.
De her bøger har det hele.

Læs fx om Belly forvirrende kærlighedsliv i "Den sommer alting ændrede sig". Hendes forelskelse i den ældre Conrad ligger stadig i hendes hjerte, men vil han nogensinde se hende som andet end den lille pige? Samtidig dukker en den nye fyr Cam op på scenen, og også Conrads bror Jeremiah begynder at sende hende lange blikke.

I "Den anden Kamille" må hovedpersonen konkludere at det er bedst aldrig mere at forelske sig. Sommeren starter ellers fedt med Roskildefestival sammen med sin bedste veninde. Men da veninden pludselig forelsker sig i en autonom veganer, og den eneste fyr, der viser interesse, er et fjols der kaldes Fisse, så bliver det pludselig helt anderledes end hvad Kamille regnede med.

I "Arangutang" fortæller den 16-årige Siggas om sommeren, før hun skal begynde i gymnasiet sammen med hjerteveninden Ditte. Den sommer, hvor hun mister sin mødom til en græsk tjener, den sommer, hvor hun bliver kæreste med Patrick, som hun har kendt fra deres mødregruppe, en sommer, hvor hun for første gang hører om sin fars selvmord, og den sommer, hvor hun indser, at meget af det, hun hidtil har kendt, ikke længere er det samme.