Ulriks Ultrafede tegneserieUnivers

05.01.18
Tegneseriebibliotekaren Ulrik anbefaler nogle af de bedste serier du kan hente gratis på ComicPlus. Anbefaling #1 er Abe Sapien - en sidekick historie til Hellboy.

Comic Plus anbefaling #1 - Abe Sapien
Hellboys Sidekick har sin egen serie, og den er fed.

Stemningen er dyster og som i Hellboy afsløres fortællingen gradvist gennem mange historier. Verden bryder sammen og overalt kæmper folk for overlevelse, men kampen for overlevelse træder i baggrunden i forehold til kampen for at finde mening i den nye og voldsomme virkelighed. Abe Sapien er en Road trip i denne verden. Fiskemennesket Abe Sapien har været et af mysterierne i Hellboy universet og dette mysterie løfter Forfatteren Mike Mignola sløret for i denne fremragende serie.

Abe Sapien på Comic plus

Comics Plus tilbyder adgang til tusinder af digitale tegneserier og graphic novels fra mere end 90 globale forlag i populære kategorier som Action, Sci-Fi, Manga, Superhelte og Film/tv-favoritter.

Sådan kommer du i gang:
  • Log på Comics Plus med dit bibliotekslogin
  • Opret en brugerprofil via linket "Create new account" i øverste højre hjørne.
  • Når du har oprettet en profil og er logget ind, klik på knappen "Get started".
  • Udvælg en tegneserie og tryk på "Check Out". Den kan nu læses under "Read Now".
  • Du finder dine aktuelle lån i "My Comics"
  • Læs tegneserien online eller hent appen "Comics Plus Library Edition" i App Store for læsning på smartphone eller tablet. I appen logger du på med din brugerprofil og vælger "Danskernes Digitale Bibliotek".