Billede med fotos af Blixen, Oehlenschläger, Strunge, Jensen

Skål med de store danskere

10.10.21
Greve Bibliotek serverer dig Danmarks største litteratur – og et glas til.

Vi byder velkommen til en åben læsekreds om danmarkshistoriens største litterære stemmer. Du kan høre vores litteraturformidlere og bibliotekarer præsentere værker og forfatterskaber, der har haft uigenkaldelig indflydelse på vores kultur.

Du kan have læst værkerne inden, men du kan også bare møde op. Første mødegang er 14/10 kl. 17.00 og handler om Kongens Fald af Johannes V. Jensen.

Det er gratis at deltage og kræver ingen billet. Du møder bare op.

Du kan have læst værkerne inden, men du kan også bare møde op og blive inspireret.

Vi serverer en passende drik til hvert af arrangementerne. Se kalenderen nedenfor.

14. oktober 2021 kl. 17.00: Johannes V Jensen – om Kongens Fald og en øl

16. december 2021 kl. 17.00: Adam Oehlenschläger – om Digte 1803 (mm.) og et glas glögg

03. marts 2022 kl. 17.00: Michael Strunge – om forfatterens poesi og liv og noget rødvin

05. maj 2022 kl. 17.00 Karen Blixen – om skæbne og tilfældighed og perlende bobler

Vi ses på Greve Bibliotek!