Fotos fra tidligere læsekredsdag

Opstartsmøde for læsekredse

12.08.21
På Greve Bibliotek påbegyndes endnu en sæson for vores læsekredse. Vær med, onsdag den 8. september, når vi byder velkommen til opstartsmøde for både nye og kendte ansigter.

Er du interesseret i at deltage i en læsekreds, er det også den eftermiddag du kan få en fornemmelse for hvad en læsekreds er, og om det er noget for dig. 

Kort intro til hvad en læsekreds er

En læsekreds er et hold af læseentusiaster, der læser en håndfuld bøger og mødes på biblioteket til snak og hygge – typisk en gang om måneden i løbet af en sæson fra efterår til forår. Her på biblioteket findes alle mulige slags læsekredse med forskellige fokuspunkter. Én læsekreds læser eksempelvis kriminalromaner, en anden læser science fiction, og en tredje læser de store klassikere. På den måde afspejler læsekredsene de interesser, som vi går rundt og deler, uden vi ved det selv. Som medlem af en læsekreds er der således både mulighed for at udvide sit litterære interessefelt og møde andre ligesindede ved samme lejlighed.

For de garvede læsekredsdeltagere er der også noget at komme efter, for vi fortæller også om efterårets nye tilbud omkring læsefællesskaber og vi nyder et glas vin sammen.  

Så, tag en ven under armen og kom forbi Greve Bibliotek onsdag d. 8. september kl. 17-18!

Klik her og læs mere om vores læsekredse