Foto af Katrine Bille

Børne- og familiearrangementer

Venteliste! Kom på musikalsk rejse med Katrine Bille fra Ramasjang

25.06.22
Glæd jer til en sjov, eventyrlig og musikalsk rejse rundt om Jorden med højtlæsning og musik.

Har du prøvet at rejse til Rusland, Kina, Indien, Tanzania og Australien på én dag? Nej, vel? Men det kan du opleve nu. Find eventyrlysten frem, og tag med Katrine fra Ramasjang på en musisk opdagelsesrejse rundt om jorden, på jagten efter en den store, altædende flodhest, Bimse.

Inspireret af sin egen jordomrejse, har Katrine Bille skrevet børnebogen “Jorden rundt med Katrine”. Udover utrolige fortællinger om pruttende pandaer, livet under vandet og Mongoliets nattehimmel, har Katrine sammen med bogen udgivet 11 verdensomspændende sange, som hun sammen med sin guitarist og gode rejsekammerat Jakob, vil fremføre for børnene.

Der skal bestilles billetter til både børn og voksne.

Arrangementet er en del af Karlslunde Biblioteks 10 års fødselsdag.

Kl. 12 er der kagemand og saftevand til alle

Kl. 13 vil Trylle-Michael begejstre både børn og voksne med sit magiske, sjove og spændende trylleshow. Tryk og læs mere om trylleshow med Trylle-Michael