Forfatter Sandra Schwartz foran Greve Bibliotek

Børne- og familiearrangementer

Forfatterskole med Sandra Schwartz i uge 26

27.06.22 - 01.07.22
Kom og få tips og tricks til din skrivning, mens du har det både hyggeligt og sjovt.

De seneste år har børn og unge i Greve Kommune kunnet bruge en uge på at fordybe sig i skrivningens kunst.

Igen i år har vi været heldige at få den kendte børne- og ungdomsbogsforfatter Sandra Schwartz til at stå for undervisningen. I skal både lære, hvor ideerne kommer fra, og hvordan man arbejder en tekst igennem, så den bliver præcis, som den skal være.
Sandra har stor erfaring med undervisning og det bliver både; sjovt, udfordrende, vildt og lidt hårdt. Men det bliver en uge, som du aldrig glemmer – og det du lærer, kan du bruge resten af livet.

Husk: En madpakke og en bærbar computer til at skrive på.

Biblioteket sørger for drikkevarer, snacks og en is, hvis det er varmt.

Målgruppe: Børn og unge i alderen 13-17.

OBS! Fredag holder vi fernisering og slutter derfor først kl. 17. En tilmelding gælder for hele ugen.

Har du spørgsmål, så ring eller skriv til Ulrik på: e-mail: ushi@grevebib.dk eller telefon: 25 59 34 50.