Sådan låner du

Alle kan gratis bruge de tre biblioteker i Greve Kommune. Vi skelner mellem voksne og børn, når du oprettes som låner.

Voksne
Første gang, du låner på biblioteket, skal du oprettes som låner. Du har to muligheder:

1. Du kan enten møde personligt op på et af de tre biblioteker i kommunen. Husk dit sundhedskort , da det er nøglen til det hele: udlån - både fysiske og digitale materialer + adgang i den selvbetjente åbningstid.
  2. Du kan oprette dig med NemID ved at trykke "Opret bruger" under fanen "Log ind" øverst på siden.

Du kan ikke blive tilmeldt over telefonen eller e-mail.

Børn
Børn under 16 år får lavet et særligt lånerkort. Det sker, når en af forældrene har udfyldt og underskrevet en indmeldelsesblanket.
Du får udleveret en blanket på biblioteket (enten i Portalen, Karlslunde eller Tune) eller du kan hente den her:

Print, udfyld og aflever den på dit bibliotek. Vi laver lånerkortet med det samme.

Pinkode
For at kunne låne skal du bruge en pinkode til dit sundhedskort/lånerkort. Denne kode skal du bruge, når du låner materialer med hjem.

Hvis du IKKE er oprettet som bruger på biblioteket: læs ovenfor.

Hvis du allerede er bruger, kan du altid få en ny pinkode ved at møde personligt op på biblioteket.

Pinkoden er personlig. Pinkoden og dit cpr.nr. eller lånernr. giver dig gratis adgang til eksempelvis eReolen.dk og Filmstriben.dk