SMS service

Få sms-nyheder fra biblioteket

Nyhedsbrev på sms
Tilmeld dig vores sms-service og få nyt om arrangementer, nyt på hylderne, digitale tilbud, ændring i åbningstiden og meget andet. Tilmelding koster 0 kr. + alm. sms-takst

Send GB BØRN til 1910 for nyt til børn og børnefamilier eller tryk her og tilmeld dig.

Send GB VOKSEN til 1910 for nyt til voksne eller tryk her og tilmeld dig.

Servicemeddelelser på sms med bestillinger og hjemkaldelser
Du kan også få servicemeddelelser på SMS eller e-mail 2 dage før du skal aflevere materiale, eller når materiale, som du har bestilt, kommer hjem.

Du kan tilmelde dig denne service ved at gå ind på "Min side" og under "Rediger brugerprofil"

Hvis du er tilmeldt servicemeddelelser på SMS kan du forny dine lån ved at sende SMS til 1910 med teksten: GB FORNY ALLE

Husk, at det stadig er dit eget ansvar at aflevere materialer til tiden, selvom du er tilmeldt bibliotekets sms- eller email-service.

Skifter du mobilnummer skal du selv rette nummeret.