Læseklubber

Ka´ du li´ at læse gode bøger, og vil du gerne have en god debat i herligt fællesskab med andre, så har vi et fantastisk tilbud

Læseklubberne på bibliotekerne i Greve er vældig populære og efterspurgte. Vi sætter derfor nye hold i gang til september 2017, så Greves Læseheste kan stimle sammen og få gode snakke om bøgerne.

Fire forskellige læseklubber af vælge i mellem
De to Tema Læseklubber i sæsonen 17/18 er:
”Nordiske Pletskud”, - 8  nordiske romaner, og
”Store Amerikanere”, - 8 romaner af kendte amerikanske forfattere”

Derudover starter vi også Kør-Selv-Læseklubber, hvor medlemmerne selv bestemmer bøgerne.

Endelig prøver vi noget helt nyt, nemlig Fagbogs Læseklubben ”Tænkepauser”- Viden til hverdagen.
På det hold læses 4 fagbøger, skrevet af topforskere fra Aarhus Universitet. De skriver om deres forskning i et lettilgængeligt og forståeligt sprog. Temaerne er almengyldige og kan diskuteres af alle. Bøgerne er ikke voldsomt store, hver bog er på ca. 60 sider, så alle kan nå at få dem læst.

Medlemsfordele og tilmelding
Fælles for læseklubberne er, at de er gratis, bøgerne kan lånes i 6 uger, og som særlig medlemsfordel får du 50% rabat på Greve Biblioteks litteraturforedrag. Holdene kan mødes på bibliotekerne i Greve, Karlslunde og Tune i åbningstiden.

Du kan allerede nu melde dig til en af læseklubberne og til introduktionsaftenen tirsdag den 19. september kl. 19 - ca.20.30. Her serverer Grete et glas vin og lidt sødt, mens hun fortæller om klubberne, giver gode råd til diskussionerne og udleverer første bog.

Vil du deltage i en læseklub, skal du tilmelde dig til Grete på mail: ghn@grevebib.dk eller på tlf. 43958000

Ønsker du yderligere informationer er du altid velkommen til at kontakte Grete.