Book en bibliotekar

Du kan booke en bibliotekar til personlig vejledning

Har du brug for hjælp til:

• informationssøgning til opgaver eller projekter?
  • uddybende viden om emner inden for arbejde, hobby eller fritidsinteresser?
  • streaming og download af e-bøger, lydbøger, magasiner, musik og film via bl.a. eReolen, Zinio, Bibzoom eller Filmstriben?

Så book en bibliotekar! Du kan få op til ½ times individuel hjælp til at finde bøger og artikler i bibliotekets netbaser og gode sider på nettet.

Har du brug for hjælp til fx skanning eller oprettelse af mail, hjælp til NemId og selvbetjeningsløsningerne på borger.dk?
Eller har du lyst til at vide noget mere om at bruge en smartphone eller tips til slægtsforskning på nettet, har vi en række andre tilbud til dig:

Spørg os næste gang, du besøger biblioteket, hvis du er i tvivl om, hvor du bedst får hjælp.

Book en bibliotekar - sådan:

Udfyld formularen.
Skriv gerne:

• Opgavens emne og fagområde(r)
  • Uddannelsesniveau
  • Tidsfrist
  • Evt. forslag til tidspunkter, der passer dig bedst (inden for bibliotekets åbningstider)

Du vil blive kontaktet inden for to hverdage af en bibliotekar, som aftaler nærmere om, hvornår I kan mødes.

Ordningen kan bruges fra 1. september til 31. maj.