Undgå gebyr. Aflevér inden 1. juni

29.04.21
Bøger med afleveringsdato i coronanedlukningen 9. dec 2020 - 20. april 2021, skal afleveres inden 1. juni 2021

Gebyrfriheden ophører 1. juni 2021, så har du bibliotekslån liggende, med afleveringsdato mellem 9. december 2020 - 20. april 2021, er det nu de skal afleveres.

Du skal medbringe gyldigt Coronapas og sundhedskort for at få adgang til biblioteket, men du kan godt aflevere bøger ude foran dit bibliotek uden coronapas i den personalebetjente åbningstid.
Du kan så ikke få udleveret afleveringskvittering, da bøgerne først afleveres på et senere tidspunkt.

Tryk her og se dit biblioteks personalebetjente åbningstid.

Du kan aflevere dine bøger på alle af kommunens tre biblioteker, uanset hvor du har lånt dem.

Fra 1. juni sættes gebyrsystemet i drift igen og du vil fremadrettet blive opkrævet gebyr ved for sent afleverede bibliotekslån.

Tryk her og se gældende gebyrtakster