Musik Lounge på Greve Bibliotek

Slap af i bibliotekets Musik Lounge

10.06.19
Nyd musikken, hæng ud og lad dig inspirere af vores voksende vinyl-samling.

I forbindelse med omindretningen af biblioteket i foråret 2019, er der blevet skabt et område dedikeret til den gode stemning og musik.

Her er opstillet et musikanlæg der spiller musik i den betjente åbningstid, så der er noget behageligt at lytte til, mens du bladrer bibliotekets unikke og voksende vinylsamling igennem.
De ansatte sætter løbende nyt, spændende og inspirerende musik på anlægget, men har du et musikønske, siger du til.

Du kan også bare tage en slapper i møblerne i Musik Loungen, mens du nyder en kop kaffe fra automaten.

Musik Loungen er din chill-out zone på biblioteket og du finder den til højre i foyeren når du kommer ind på biblioteket.

Leder du efter musikbøger, noder og musik cd'erne findes de i overetagen for enden af biblioteket i højre side.