Ser du Babylon Berlin? Og vil du have mere?

06.11.18
Er du blevet fanget af tv-serien Babylon Berlin, der vises på DR for øjeblikket?

TV-serien Babylon Berlin, der for tiden vises tirsdag aftener på DR2, foregår i Berlin i de brølende 20'ere. Vi følger kriminalassistent Gereon Rath, der egentlig er ved at opklare en sag om afpresning, da han sammen med stenografen Charlotte Ritter kommer på sporet af en skandale... Udover at være en klassisk kriminal-serie giver tv-serien også et tidsbillede af et broget Berlin i den sene mellemkrigstid, hvor livet viser sig både fra sin glitrende og fra sin fattige side.

TV-serien bygger på den tyske forfatter Volker Kutschers krimiserie, i bogform, om kriminalassistent Gereon Rath, og foreløbig er de første fire bind i serien oversat til dansk. Hvis du synes om tv-serien og allerede har krydset de næste tirsdag aftener af i kalenderen, så kan du glæde dig til bøgerne, som har plads til både andre detaljer og flere sidehistorier. Du kan låne bøgerne her på biblioteket, og de findes også som både e-bøger og lydbøger på eReolen.

Så historien er langt fra slut, når du kommer til tv-seriens afsnit 8: begynd evt. med bind: "Den våde fisk," som du kan se en bogtrailer for nedenfor. God læselyst.

 

Materialer