Hånd der skriver på pc

Reservér bøger igen, næsten som du plejer

05.03.21
Reserveringsknappen er slået til, men du skal stadig bestille en læsepose for at hente bøgerne

Reserveringslisten med bøger du bestilte inden nedlukningen i december 2020, vil igen blive aktiv og disse bøger vil du også få besked om, når de er fundet frem til dig.

Reseveringsknappen er i øjeblikket kun tilgængelig på hjemmesiden, ikke i appen.

Sådan gør du:

Er din bog ikke allerede på reserveringslisten, bestiller du dine bøger på hjemmesiden ved at trykke Reserver ud for bogens titel.

Forskellen er nu, at når du modtager mail/sms med reserveringsnumre, skal du udfylde læseposeformularen og skrive dine reserveringsnumre i feltet dertil.

Når du har sendt læseposeformularen, finder vi bøgerne frem på reserveringshylden, låner dem til dig og sender besked om, at de kan afhentes.

Du får udleveret læseposen med dine reserveringer ude foran dit bibliotek. (Husk afhentningsnummer, som vil fremgå af mailen du modtager)

Grunden til denne fremgangsmåde, er, at der stadig ikke er adgang til biblioteket og for at mindske køen ved udlevering i den begrænsede åbningstid, er det vigtig for dig og bibliotekets medarbejdere, at hver ekspedition er så kort som muligt.

Gå til Læseposeformular

Bibliotekerne har åbent for udlevering:

Hundige:
Tirsdag og torsdag kl. 14 - 17

Telefontid tirsdag og torsdag kl. 13 - 17 på 4395 8000

Tune:
Onsdag kl. 14 - 17

Karlslunde:
Onsdag kl. 14 - 17

Bestil også bøger udefra

Kørslen med bøger mellem biblioteker i Danmark er genoptaget, så du kan også bestille bøger fra andre biblioteker via bibliotek.dk.

Her gælder samme fremgangsmåde, at du skal udfylde læseposeformular når du modtager reserveringsnumre og afvente besked om afhentning.

Gå til www.bibliotek.dk

Brug stadig læseposen som du plejer

Vil du stadig have at bibliotekarerne anbefaler bøger til dig er du velkommen til at udfylde læseposeformularen med ønsker, som du har gjort hidtil.

Gå til Læseposeformular