Red bierne med Ramasjang og Greve Bibliotek

Hent din helt egen RamasjangBiRedder pose på Greve Bibliotek.

Bier er mest kendt for at lave honning, men faktisk er deres arbejde med at bestøve blomster lige så vigtig for naturen. Ellers ville vi f.eks. ikke have jordbær eller hindbær eller mange andre ting der smager dejligt om sommeren.

Indtil uge 19 sender Ramasjang programmet Ramasjang redder bierne hver fredag, hvor børn kan blive RamasjangRedder ved at så en blomst.

Derfor kan du nu hente din helt egen BiRedder pose på biblioteket, med alt du skal bruge for at så en blomst, Rosa Solsikke. Du kan også lave din egen Birthe-Bi med de vedlagte perler og smage på den lækre honning hun har lavet.

Du kan læse mere her om projektet https://www.dr.dk/Ramasjang/Voksne/artikler/2018/ramasjangredder.htm

• Bog

Biavl : bier, blomster og honning

(2016)