Podcast om børnebøger - Sommerlæsning.

03.08.17
Inspiration til et væld af dejlige titler børnene kan læse i og efter sommerferien.

Mens vi stadig venter på sommeren er der inspiration at hente til børnenes læsning.
I Børnebogcast gennemgås bunkevis af ældre og nye herlige titler, som kan fornøje og underholde store som små. Du kan finde de fleste på biblioteket, undtagen de der er så nye at de ikke er i bibliotekets system endnu.
De omtaler også det fine tilbud fra Gratisbørnebøger.dk, hvor du kan hente 20 gode børnebøger der, som titlen mere end antyder, er helt gratis. Det er bare at klikke og læse. 

Bibliotekar Julie Arndrup, der har 15 års erfaring som børnebibliotekar og ved hvad ungerne efterspørger, og Lisa Gardum Andersen, lærer, skolebibliotekar og master i børnelitteratur, der ved hvad der rører sig og kender forskel på skidt og kanel, guider dig trygt igennem de mange bøger der udgives hele tiden.
Du kender det måske: Du vil gerne læse højt, men din 4 årige vil kun høre den samme bog igen og igen. Du har læst alle dem du kan huske fra din egen barndom, og hvad så nu?? Dit skolebarn skal læse 20 min. om dagen – men HVAD?? Og måske kræver det også lidt overtalelse? Og hvad er op og ned i al den forskning, hvordan finder man overhovedet ud af, hvad der virker?
Lyt med på Børnebogcast, hvor vi snakker med forfattere, forskere og børn der læser, og altid har masser af gode anbefalinger til hvad I kan vælge at læse.

Sæson 1 af Børnebogcast indeholder 12 afsnit.

Du kan finde Børnebogcast  via RSS eller iTunes.
Eller download direkte.  Tid: 55:23

Ellers Følg Børnebogcast på facebook 

Jingle:
"The Show Must Be Go" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Oprindeligt skrevet af Københavns Biblioteker.

Materialer