Ny opdatering af bibliotekets app

07.10.19
Ny version med fokus på forbedret navigation og mulighed for at søge gennem kategorier.

Hvis du henter app'en "Biblioteket" ned til din telefon, får du nem adgang til at forny dine lån, bestille bøger - og til at huske at aflevere til tiden.

Den nye version af appen indeholder nu en bundmenu, der gør den mere "tommelfingervenlig" og samler de funktioner, som man oftest tilgår i appen. Den nye navigation er den samme som i eReolens app, hvilket skaber genkendelighed og gør det let at navigere på tværs af begge tilbud.

Bundmenuen er som følger:

Forside: Her kan du gå direkte tilbage til forsiden.
Søg: Her kan du søge via kategorier. Denne funktion findes også i eReolens app, og du vil opleve, at flere af kategorierne går på tværs.
Min side: Her har du overblik over dine reserveringer, lån og mellemværender samt adgang til lånerkort, beskeder og indstillinger.
Mere: Her kan du se åbningstider for det lokale bibliotek, finde kontaktoplysninger, skifte kommune.

Du finder app'en "Biblioteket" i både Appstore og Google Play.