Makerspace åbner igen

02.09.20
Nu kan du igen besøge bibliotekets Makerspace. Husk dog at bestille tid inden du dukker op.

Greve Biblioteks Makerspace er et rum indrettet til innovation og kreativitet, hvor der er plads til at rode og eksperimentere. Her har du mulighed for at fremstille egne designs, hvad enten det skal være en 3D-model, en illustration eller din egen unikke t-shirt.

Makerspace holder åbent 2 dage om ugen - tirsdag (med personale) og torsdag (selvbetjening) og derudover tilbyder vi sæsonen igennem forskellige workshops du kan deltage i.

Greve Biblioteks Makerspace finder du i underetagen på hovedbiblioteket i Hundige.

Grundet corona-virus er vi dog nødt til at indføre tidsbestilling, så lokalet ikke bliver overfyldt.

Du kan bestille tid til Makerspace her