LYTTEKLUB #3 - Dansker-trilogien

06.02.19
Greve Biblioteks Lytteklub har denne gang fat i den prisvindende Graphic Novel Dansker-trilogien af Halfdan Pisket

Det er ikke bare et hvilket som helst værk der er under behandling.
I weekenden vandt Dansker-Trilogien nemlig for bedste serie ved en af verdens største tegneseriefestivaler, Festival International de la Bande Dessinée, i den franske by Angoulême.
Festivalen betragtes som VM i tegneserier og det er første gang en dansker vinder prisen.
Desuden kan du på Kunsthal Charlottenborg se en udstillling om netop Dansker-trologien.

Men lige nu, kan du nyde podcasten, hvor der snakkes om grafisk stilistik, temaer som migration og kriminalitet, og anbefales andre tegnede stor-værker!

Link til Greve Biblioteks Lytteklub #3

Greve Biblioteks egen podcast har fra efteråret 2018 karakter af lytteklub og det er ikke for sent at være med.
Alle afsnit kan høres uafhængigt af hinanden, men vil du gerne være forberedt på næste podcast, som er sidste lytteklub i foråret, skal du læse følgende bog:

April – Samuel Beckett: Mens vi venter på Godot.

Hør tidligere Podcasts fra Greve Bibliotek