Luk forfatterskabet op

11.09.19
Efteråret og dermed læsesæsonen har for alvor taget fat. Hvis du vil vide mere, om det du læser, så kommer nøglen til forfatterskabet her...

I denne måned udstiller vi forfatterskabet på Greve Bibliotek - både for børn og for voksne. Åbner du forfatterskabet, får du adgang til netop en række forfatterskaber: altså baggrundsinformation om forfattere, introduktion til de temaer forfatterne kredser om og hjælp til at forstå de enkelte romaner i forfatterskabet i en større sammenhæng.

Nøglen til forfatterskabet er online-leksikonnet Forfatterweb, som du kan bruge både på biblioteket og hjemmefra, når du logger dig på med dit cpr-nummer og din pinkode. Forfatterweb indeholder artikler om danske og udenlandske forfatterskaber, og det præsenterer forfattere, der skriver for voksne, for børn - og for alt derimellem.

Forfatterweb er både velegnet til læsekredse der ønsker at dykke dybere ned i den roman der er på programmet netop nu, til dig der skriver opgave om litteratur og derfor har brug for input til en analyse og til os alle: os helt almindelige læsere, der bare gerne lige vil vide lidt mere om, hvad romanen rummer eller hvad forfatterskabet ellers gemmer på.

Få adgang og yderligere introduktion til Forfatterweb her på grevebibliotek.dk