Læsernes Bogpris 2019, del 3

14.03.19
Afstemningen om Læsernes Bogpris 2019 fortsætter. Stem på din favorit og læs vores anbefalinger af bøgerne.

Prisen på 100.000 kr uddeles af Danmarks Biblioteksforening og Berlingske i tæt samarbejde med de danske folkebiblioteker, bibliotek.dk og litteratursiden.dk, men det er din stemme, der er med til at afgøre valget.
Du kan stemme til og med 7. april. Vinderen afsløres ved Danmarks Biblioteksforenings årsmøde den 12. april 2019.

Stem her

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal stemme eller vil have inspiration til din næste læseoplevelse, fremhæver Greve Bibliotek hver dag resten af ugen, to af de nominerede bøger.

De to næste bøger er en roman, og 3. del af en Fanatsy serie.

Knus Romer: "Kort over paradis"

To fortællinger udfolder sig parallelt. I den ene beretter Knud Romer om sin deroute som fordrukken evighedsstudent på litteraturvidenskab på Københavns Universitet fra 1979-1995, mens hans opdigtede ven, M, hvis far er spion i Iran under den kolde krig, er omdrejningspunktet i den anden.

Malene Sølvsten: "Ravnenes hvisken, bog 3"

Anne er blevet genoplivet, men det ændrer ikke ved, at Fimbulvinteren kommer - og den bliver hård. Ragnarok er på vej. Anne og hendes venner må gøre hvad de kan for at redde verden fra undergang, men det er svært, hvis man ikke ved hvem der er venner og hvem der er fjender.