Billede af bibliotekets trykte nyhedsbrev der kan hentes på biblioteket og udkommer månedligt
Bibliotekets trykte nyhedsbrev kan stadig hentes på biblioteket og udkommer månedligt

Har du husket at tilmelde dig bibliotekets nyhedsbrev?

04.12.20
Vær på forkant med begivenhederne og få tilsendt nyhedsbrev til din indbakke for den kommende uge med arrangementer, nyt om bøger og gode tilbud på dit bibliotek.

Giver dig et ugentligt overblik

E-mailen du modtager, begynder med et overblik over den følgende uges arrangementer.
Herefter kommer afsnittet Glæd dig til…, hvor vi præsenterer nogle af de spændende og relevante arrangementer, vi har i fremtiden. Det er tænkt som en hjælp til dig, der gerne vil planlægge lidt længere ud i fremtiden, eller som sætter pris på lidt mere skræddersyet indhold.

Derudover er der hver uge ny inspiration til bibliotekets bøger og andre gode tilbud.

Hvis du gerne vil planlægge længere tid i forvejen, så kan du også holde dig ajour på bibliotekets arrangementer i appen eller på hjemmesiden under fanen Det Sker. Du kan også følge Greve Bibliotek på Facebook - her bliver arrangementerne lagt op efterhånden som de bliver planlagt.
Tryk her for at komme til bibliotekets facebookside

Nyhedsbrev som tryksag

Hvis du stadig gerne vil have en papirudgave af vores program, så har vi stadig en lille månedlig tryksag, hvor du kan se et overblik over månedens arrangementer. Det er kun en arrangementsoversigt, og den har ikke noget litterært indhold.

Den trykte arrangementsoversigt kan hentes på alle tre af bibliotekets afdelinger (Hundige, Karlslunde og Tune).