Guld fra gemmerne: Manga

I Greve Biblioteks Magasin finder du nok ikkede nyeste bøger, men du finder til gengæld en guldgrube af litteratur, som det er værd at grave frem.

Denne gang har vi fundet de hengemte mangabøger frem.
Vi har rigtig mange fantastiske mangategneserier. Så mange at vi har været nødt til at have nogle af dem i magasinet.

Har du nogensinde haft lyst til at kaste dig ud i en af de fantasiske universer, så spænder mangahistorierne vidt fra det romantiske til de spændende kampscener.

Naruto
Denne serier handler om den 12-årige ninja Naruto, som er udstødt af sin hjemby, fordi han har den nihalede dæmonræv indeni sig. Han prøver at bestå prøven i ninjaskolen, og bliver så lokket af den udspekulerede Mizuki til at stjæle en skriftrulle jutsu, for at kunne bestå. Mizuki vil selv have fat i den vædigfulde rulle. Heldigvis redder Naruto dagen til sidst. Dette er en hæsblæsende mangaserie med slogskampe og venskab i centrum.

Ranma 1/2
Denne humoriske manga-serie handler om den 16-årige forheksede Ranma. Han bliver til en pige, når han får koldt vand på sig og en dreng igen, når han får varmt vand på sig. Ranma er oplørt i kampteknik og bliver i første bog forlovet med den eftertragtede Akane. Det giver dog en del forviklinger, da klassens duks Kuno bliver smaskforelsket i Ranma, da han er forvandlet til en pige.

One Piece
Drengen Monkey D. Luffy bliver inspireret til at tage ud på en sørejse for at finde skatten One Piece. På vejen grundlægger han og anfører en gruppe bizzare pirater, der kalder sig Stråhat-piratterne. Banden møder mange forskellige modstandere undervejs i deres jagt.

.hack
I denne historie spiller tvillinger Rena og Shugo i onlinespiller "The World". her møder de andre virtuelle karaktere og kæmper for at vinde en mystisk konkurrence. Det hele går dog ikke som forventet. Spillet har sit eget uforudsigelige liv.

Gravitation
Denne romantiske og pinlig sjove manga-serie handler om den 18-årige dreng ved navn Shuichi Shindou. Han lever og ånder for sin musik. Men en dag møder han den mystiske fyr, ved navn Eiri "Yuki" Uesugi. Yuki er den verdens berømte kærlighedsroman-forfatter. Shuichi falder for ham på stedet og gør alt for at finde ham igen.