Guld fra gemmeren: ...i gamle dage...

11.12.18
I Greve Biblioteks magasin finder du ikke de nyeste bøger, men du finder til gengæld en guldgrube af litteratur, som det er værd at grave frem. I dag kigger vi på bøger om "gamle dage"

Måske så du også TV2Lorrys afsnit: "Da Greve blev et ferieparadis" forrige søndag? Og hvis ikke kan du nå det endnu: Se længere nede.

Mange af os finder det utrolig spændende at høre og læse om gamle dage, og især når historierne finder sted i vores baghave. Greve Biblioteks magasin indeholder blandt andet en samling af lokalhistoriske bøger og hæfter, så hvis du har fået lyst til at læse mere om Greve og omegn i gamle dage, så er der guld at hente i gemmerne. Det gælder sådan set også hvis du vil læse op på historien om en lang række andre danske lokaliteter.

Nedenfor kan du (gen)se afsnittet fra TV2Lorry. Hvis du vil se flere film om vores Greve og omegn så har Greve Museum også produceret en række film, som du kan se på Greve Museums hjemmeside.

Og vil du have mere guld? Så følg os på Instagram, hvor vi også finder guldfragemmeren.