Tegnet detektiv med forstørrelsesglas

Greves uhyggeligste festival - GUF

09.10.20
Lær at tryllebinde dit publikum med frygtindgydende og forfærdelige fortællinger – og få selv et godt gys med hjem. I hele uge 44 sætter Greve Bibliotek, Greve Kultur-Base og Greve Museum fokus på fortællinger, når børn selv skal synge, tegne og skrive deres egne grufulde fortællinger.

Gratis tilbud til skoler og dagtilbud
I uge 44 kan børn i børnehaver, skole og SFO i hele Greve Kommune deltage i gratis workshops og arrangementer. Programmet byder både på forfatterbesøg, onsdagsfortællinger, løgnehistorier, magiske tryllestave, musikworkshop og teater.
Se programmet med arrangementer her

Som noget nyt kan I også deltage i to digitale initiativer, når Greve Museum vækker gyserhistorier til live på www.skoletube.dk og når unge fra Greve Kultur-Base kommer med uhyggelige "breaking-news" om monstre i Greve.
Nyhed: Se to digitale tilbud til børn i skole og SFO her

Se teaser fra Greve Kultur-Base her

Det er GRATIS at deltage, og der er først-til-mølle tilmelding på de enkelte workshops.

Covid-19:

• Alle arrangementer for børn i skole og dagtilbud afholdes for én klasse/gruppe ad gangen.
  • Er det ikke muligt for jer at komme på biblioteket eller museet, så vil vi så vidt muligt også gerne komme til jer.