Nordic game week

Temaugen sætter fokus på både digitale spil og traditionelle spil som et medium i en uge i november. Målet er at fremme spilkundskab og en positiv spilkultur.

I denne uge kan du derfor opleve følgende på biblioteket:

Det sociale aspekt har altid været en vigtig del af at spille computerspil. Et af de allerførste computerspil nogensinde, Pong, lod to spillere konkurrere mod hinanden og før internettets ankomst spillede man primært med eller mod hinanden hjemme på sofaen eller nede i spillehallen.

Landskabet ser helt anderledes ud i dag, da man let kan spille sammen med andre verden over, hvis bare man har en god internetforbindelse. Men der er stadig noget specielt ved at sidde fysisk sammen med anden person og dele den gode spiloplevelse. Derfor har vi i anledningen af International Game Week samlet nogle af de bedste spiloplevelser, som du kan have sammen med andre.

Overcooked
Aldrig har madlavning været så sjovt! I Overcooked 1+2 skal du sammen med op til 4 spillere styre et hold kokke, som skal lave forskellige retter hurtigst muligt. Det kræver gode samarbejdsevner for at klare udfordringerne, men der er aldrig et kedeligt øjeblik i Overcooked.

Rocket League
Dette fantastiske spil går helt simpelt ud på at spille en form for fodbold med fjernstyrede biler. Det er et af de spil, som er let at lære, men svært at mestre. Man kan spille op til 4 spillere på samme tid.

Sega Mega Drive Classics
Dette er en samling af 50 klassiske 16-bit spil fra den gamle Sega konsol. Her er der masser af gode mulighed for at spille sammen eller mod hinanden som f.eks. i Golden Axe, Bonanza Bros. og Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine

Halo – the Master Chief collection
Halo serien er en af de bedste shooter-oplevelser på Xbox, og i denne udgivelse er de fire første spil samlet i én lækker pakke. Man kan sagtens spille dem alene, men det er altså fantastisk underholdning at arbejde sammen om at redde universet.

LEGO-spillene
Denne spilserie har snart eksisteret i mange år, men kvaliteten af udgivelserne er stadig i top. Her kan man spille sammen med en anden spiller i ét de mange fantastiske universer som f.eks. Ringenes Herre, Jurassic Park, Harry Potter og Batman.

07.11.18