Følg med!

13.08.19
Vores månedlige nyhedsbrev indeholder information om kommende arrangementer. Er du tilmeldt?

Det er blevet efterår igen, i hvert fald i dag, og for mange af os betyder det også, at der nu er tid til at gå til foredrag, på kursus samt i det hele taget af dyrke indendørssyslerne. På biblioteket byder efteråret på en lang række arrangementer på vores tre biblioteker, og vi præsenterer dem løbende her på hjemmesidens kalender.

Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af noget, så er det dog vores nyhedsbrev, du skal have fat i. Vi fortæller her om alle de spændende arrangementer og aktiviteter, som både børn og voksen - og dem midt i mellem - kan deltage i, og der er mulighed for at booke billetter direkte fra mailen. Vi sender det ud en gang om måneden til alle tilmeldte. Du kan tilmelde dig på hjemmesiden eller når du alligevel kommer på biblioteket i Hundige.